Woodstock Tribute Band
25 mei‘24

Ter afsluiting voor de zomerstop een flower power party met een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland. De 8 man’s formatie brengt het overgrote deel van het Woodstock repertoire live in Biggelmee op een wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Jullie worden getrakteerd op hits van met Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band, CCR en nog vele vele anderen uit de Woodstock periode.

https://woodstock-tribute.nl/
https://www.facebook.com/woodstocktributeband/

Gebouw: Kapel 1843 (v/h Abbey)
Adres: Dam 41, 2952 AB Alblasserdam
Zaal open: 20:45 uur


Ticketprijs (betaling bij boeking):
Leden €8
Introducés/niet-leden €15 (komen eerst op wachtlijst). Na reservering wordt een betaalverzoek toegezonden.

Ticketprijs aan de deur €2,50 per persoon extra.
Er zijn maximaal 150 tickets. VOL is VOL


Reserveren is een must (volledige naam deelnemers) via https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/
en uiteraard alleen geldig na betaling van de tickets (per bank NL59 RABO 0162 5333 57 t.n.v. Vestzaktheater Biggelmee of betaallink).

Flower power party (zomerstop)

Woodstock Tribute Band

Sabine van Gessel (leadvocals), Jan van der Burg (vocals/Guitar), Maarten van Iersel (guitar), Roel Wessels (Keyboards), Maurice Nobelen (Bass), Sander van den Berk (Drums), Wendy van de Camp & Jeanne de Laat (Backing vocals)

Terug naar de flower power tijd met love, peace and happiness. Met hun energie en uitstraling weten creëren ze die ongekende positieve en opgetogen sfeer waar ze in heel Nederland om geroemd worden.