Live optreden

Benefiet Alpe d’Huzes/KWF met Whisigar & Blue Five
20 april 2024

Op zaterdag 20 April organiseren wij een benefiet concert voor kanker onderzoek van het KWF. De volledige opbrengst van deze avond doneren we via een Biggelaar (Jan van Goolen), die deze nare ziekte zelf heeft gehad. Hij doet samen met vier familieleden mee aan de Alpe d’HuZes, waarbij ze de berg Alpe d’Huez een aantal keren gaan opfietsen en oplopen. Met het doneren aan Jan en zijn familie wordt het geld voor 100% aan kanker onderzoek besteed… ( geen strijkstok beleid !).
We hebben deze avond 2 geweldige bands Whisigar en Blue Five bereid gevonden om geheel belangeloos voor dit goede doel op te treden. Dit betekent ook dat de kaartjes deze avond iets duurder worden dan jullie van ons gewend zijn (€10), maar de bands en het goede doel zijn het meer dan waard. We vertrouwen dan ook op jullie support en maken er zeker een mooie en gezellige avond van.

Reserveren is verplicht vanwege de juiste namen van deelnemers via https://biggelmee-vzt.nl/reserveren en is uiteraard geldig na betaling van de tickets (per bank NL59 RABO 0162 5333 57 of deze betaallink).
Er zijn maximaal 150 tickets. VOL is VOL

Je mag natuurlijk ook alvast een bescheiden bijdrage doneren via onderstaande link. Hier vindt je ook meer informatie over de Jan en de Alpe d’HuZes. https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JanGoolen18162
Ieder bedrag groot of klein wordt enorm gewaardeerd en helpt mee aan de genezing van kanker.

Whisigar uit Sliedrecht staat voor een knotsgek optreden vol blues, rock en Irish pub geïnspireerde gezelligheid met de beste covers, irish drinking songs en rauwe gitaren. Gezelligheid lijkt met deze heren die ooit begonnen als de whiskyband lijkt haast gegarandeerd.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100049674736336

Whisigar

René Slieker Dick van der Leun Marco Hollemans Robin de Bruin Michel Kroon Mark Kwakernaak 🎹 en Francis de Bruin

Blue Five uit Alblasserdam en omstreken is een jongere Pop-Rock coverband. Ze timmeren behoorlijk aan de weg met een hun rockcovers van o.a. The White Stripes, Neil Young, Foo Fighters, The Black Keys, CCR, Rolling Stones, Lynyrd Skynyrd, Radiohead en ZZ Top!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063298416313

Blue Five
Alex Conflitti Richard Verlaan Albert Jopse Margo Joosten Maxim van der Weijde

Gebouw: Kapel 1843 (v/h Abbey)
Adres: Dam 41, 2952 AB Alblasserdam
Zaal open: 20:15 uur
Entree: € 10
Reserveren verplicht via https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/
👉 Geldig na betaling van de tickets
(per bank NL59 RABO 0162 5333 57 of via toegezonden betaallink).
Bij afmeldingen wordt de betaling van het ticket als een donatie beschouwd.
Alpe d’HuZes
KAPEL 1843