Flowerpower Tribute Night – 2 september

Zin in een heerlijk avondje nostalgie met een ode aan de aloude popgroep “The KINKS” rondom Steve en Ray Davies? Of Goud van Oud uit de hippietijd?

Op 2 september gaan we los met liefst 2 bands. De band Kinksmen met “Tribute to the KINKS en de band Move IT met nummers uit de hippietijd!

Een reuze echte Flowerpower avond. Heb je nog ergens hippie kleding (bloemetjes, wijde pijpen, teenslippers) of attributen (love, peace and not war)? Tooi jezelf hier dan mee en kom feesten en dansen op de beat!


Zaterdag 2 september 2023
Locatie: Kapel 1843 (v/h De Abdij), Dam 41 Alblasserdam
Zaal open om 20:45 uur
Entree: € 10 / leden € 5 bij vertoon lidmaatschapsbewijs
Reserveren https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/

Tribute van “The Kinks”

Alle bekende songs van de welbekende Britse groep The Kinks welke in de Sixties talloze hits hadden in Engeland, de States en natuurlijk ook in Nederland. Wie kent niet Sunny Afternoon, Waterloo Sunset, You really got me, ‘All day and all of the night, Victoria, en ook niet te vergeten Lola natuurlijk!!!
Al deze hits, en nog vele andere (want the Kinks hebben er ontzettend veel), hebben de Gorcumse Kinksmen op hun repertoire!

The Kinks


Dirkjan Middelkoop, Juozas Aanen, Jan Verschoor, Frans van Ooijen en Merel Meijer

Live optreden

Move It met back to the flowerpower tijd

In de jaren ´60 werden we vanuit Engeland overspoeld door een stortvloed aan popgroepen, destijds beatgroepen genoemd. Iets wat nu bekendstaat als de ´British invasion´.
Maar ook in Holland gebeurde het een en ander. Vooral in Den Haag, waar het wemelde van allerlei beatbandjes zoals o.a. Golden Earring, Motions, Q65, Shocking Blue en meer.
De bandleden van Move It zijn opgegroeid in de jaren ´60. Zij hebben die periode bewust meegemaakt en dat is te horen; het zit in hun genen.
Zij kijken er naar uit om met veel plezier en animo een voor deze speciale avond hun nummers uit de hippietijd ten gehore te brengen.
Dat wordt dus lekker even terug in de tijd en meezingen met de hits die iedereen vast nog wel kent, het feest der herkenning!

Move It


Geert de Lange, Ton Poldervaart, Juozas (Teus) Aanen en Frans van Ooyen