poster

Jubileum Party 26-10-2019

Zoals in eerdere nieuwsbrieven aangegeven hadden we het afgelopen een jubileumjaar want als een vereniging 50 jaar onder de zelfde naam bestaat dan is dat wel een viering waard.

Voor de historie en achtergrond informatie van Vestzaktheater Biggelmee klik hier.

Met dank aan alle lokale en regionale bands Foolproof, Blue Five, NSOHP, Variety, Innocent) die ons gesteund hebben met de doorstart op alternatieve locaties.

We zijn het afgelopen seizoen ingegaan als een jubileum jaar, met een aantal fantastische optredens. Naast onze plaatselijke en regionale toppers o.a. Unbend, The Bleaks, Bacon Brothers konden we ook genieten van de tributes Golden Earring, Bowie, U2, Status Quo en Rolling Stones.

En het jubileum jaar is nog niet afgelopen want als klapstuk komt er nog een Jubileumdag met optredens van bekende lokale en regionale muzikanten die Biggelmee een warm hart toedragen en jullie elk seizoen weer gezellige avonden bezorgen.

Het Jubileum is door omstandigheden later dan verwacht maar aldus gepland op 26 oktober 2019.

Het eerste gedeelte van de Jubileumdag is van 16:00 tot 19:00 uur en uitsluitend toegankelijk voor leden en omvat een diner met live muziek (reservering verplicht per lid op naam). Daarnaast zijn er tot in de late uurtjes optredens met diverse welbekende lokale bands. De entree voor leden is gratis op vertoon van lidmaatschapskaart en reservering per persoon op naam. Dus zorg op tijd voor een geldig lidmaatschap en reserveer tijdig voor 30 september via  https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/!

Vanaf 19:00 zijn introducés en eventueel niet-leden van harte welkom zolang er voldoende kaarten beschikbaar zijn. Entree €10,00. Deze kaarten zijn omstreeks de 2e week van oktober te koop bij het Wapen van Alblasserdam. Aan de deur worden geen kaarten verkocht.