We hebben allen een ongelooflijk nare periode achter de rug die helaas ook gepaard gegaan is met het verlies van familie, vrienden en collega’s door COVID. Wij leven mee met allen die dit hebben ervaren en nog steeds beleven.

De muzikale optredens hebben we allemaal enorm gemist. Inmiddels is het weer mogelijk om een aantal muzikale optredens te organiseren en hebben we een aantal zondagmiddagen kunnen vastleggen voor optredens. Zie het programma hieronder. Uiteraard hopen wij binnenkort ook weer vele gezellige avonden met live-muziek te brengen.

Inmiddels zijn de prijzen van consumpties gestegen, zo ook de consumpties van Biggelmee en wel naar € 2,50. De huidige Biggelmunt kan nog ingeleverd worden voor een pils of frisdrank. Er worden voorlopig geen nieuwe Biggels verkocht. Dit heeft te maken met de huidige prijsfluctuaties die helaas ook voor Biggelmee van toepassing zijn en de ombouw van de automaat. De consumpties worden dus komende optredens contant afgerekend bij de bar, zo mogelijk met pin (info volgt).

Hoewel er geen restricties m.b.t. COVID meer zijn verzoeken wij jullie allemaal om rekening te houden met anderen. Er kunnen personen aanwezig zijn die een verminderde weerstand of afweersysteem hebben. Heb je klachten die passen bij het coronavirus? Blijf dan thuis en laat je testen.

Knuffelen en handen schudden is niet meer voor allen vanzelfsprekend!

Het bestuur van Vestzaktheater Biggelmee

Programma maart 2022

The Kinksmen – 13 maart

Vijf gelouterde muzikanten brengen songs van de welbekende Britse groep The Kinks welke in de Sixties talloze hits hadden in Engeland, de States en natuurlijk ook in Nederland.

Wie kent niet Sunny Afternoon, Waterloo Sunset, You really got me, ‘All day and all of the night, Victoria, en ook niet te vergeten Lola natuurlijk!!! Al deze hits, en nog vele andere (want the Kinks hebben er ontzettend veel), hebben de Gorcumse Kinksmen op hun repertoire!
Zondag 13 maart 2022
Locatie: Wapen van Alblasserdam, Dam 24
Zaal open om 14:45 uur
Entree: € 8 / leden € 4 op vertoon van lidmaatschapskaarten
Reserveren: https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/

Ode aan The Kinks !
Zin in een heerlijk avondje nostalgie met een ode aan de aloude band The Kinks rondom Steve en Ray Davies? Kom dan kijken en luisteren naar de Kinksmen !

Rough & Tumble – 27 maart

Rock? Sure! Bluesrock? Natuurlijk! Maar vooral: songs!

Rough ’n Tumble heeft het allemaal op het repertoire staan en speelt ze op een manier dat ze een reputatie heeft opgeleverd als “one hell of a band”.

Deze bond van broers Martin and Anton (vocals, harmonica and guitars) en ‘rhythm twins’ Rob Louwers and Rick Finck creëren zinderende rock ’n roll.

Repertoire: o.a. The Rolling Stones, The Doors, Tom Petty, U2, enz… en ze doen hun eigen ding gemixt met hun interpretaties van grote klassiekers zoals bijv. L.A. Woman van The Doors.


Zondag 27 maart 2022
Locatie: Wapen van Alblasserdam, Dam 24
Zaal open om 14:45 uur
Entree: € 8 / leden € 4 op vertoon van lidmaatschapskaarten
Reserveren: https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/

A hell of a band !Leden band:
Martin Moesker: Vocals, Guitar, Bluesharp
Anton Moesker: Guitar, Vocals
Rick Finck: Bass, Vocals
Rob Louwers: Drums, Bluesharp, Vocals

 


Martin, Anton, Rick en Rob zorgen voor een avond zinderende Rock ’n Roll!