Nieuwsbrief januari 2020

Allereerst een gelukkig, fijn, gezellig, gezond, spannend, uitdagend, rocking … Nieuwjaar toegewenst allemaal! En dat gaan we zeker nog persoonlijk doen op 12 januari op het Nieuwjaarsfeest!

Op 21 januari aanstaande zal de Algemene ledenvergadering worden gehouden waarvoor de leden nog een uitnodiging zullen ontvangen. Zet deze datum alvast in je agenda. We hebben een bijzonder succesvol jaar ervaren in 2019. Er was een toenemende interesse voor de georganiseerde avonden en middagen. De ledenaanwas is gigantisch en zelfs verdubbeld. En de aanvragen voor een lidmaatschap blijven komen. Onze doelstelling om onze vereniging Biggelmee op de kaart te zetten is duidelijk gelukt.

Jubileumjaar

Zoals in het najaar 2018 al aangekondigd is 2019 een waar jubileumjaar geworden met fantastische bands en een goede opkomst. Naast onze plaatselijke en regionale toppers konden we genieten van o.a. de tributes Golden Earring, Bowie, U2, Status Quo en Rolling Stones en Joe Cocker etc.

En dan als klapstuk een Jubileumdag op 26 oktober met optredens van bekende lokale en regionale muzikanten (Anna Ravenstijn, Looking Out, Bacon Brothers, Blue Five, Foolproof, The Bleaks, Unbend) die Biggelmee een warm hart toedragen en jullie elk seizoen weer gezellige avonden bezorgen. Wat een optredens waren het! Het geluid was top, het diner overheerlijk, en het feest super. Ruim 300 deelnemers en pure gezelligheid.

Onze dank gaat uit naar:

  • het personeel van het Wapen van Alblasserdam voor de zaal fantastische catering
  • de geluidsmedewerkers voor een top geluid
  • de bandleden die hun apparatuur ter beschikking hebben gesteld
  • alle vrijwilligers – zonder hen was het niet mogelijk geweest
  • de deelnemers – jullie waren een geweldig publiek!

Terugblik programma najaar

Voor de aftrap van het seizoen hebben we kunnen genieten van de 10-koppige tributeband “Almost Cocker”. Het podium was stijf bezet.

De Rotations hebben samen met Ray Sanders weer een aangenaam optreden verzorgd op de zondagmiddag. Zelfs het weer liet ons niet in de steek. We konden ook heerlijk buiten op het nieuw ingerichte terras vertoeven.

Bij de lokale bands NSOHP en Ruijgenhil hebben we weer aardig wat nieuwe Alblasserdamse gezichten kunnen ontdekken.

Bij de band Childhood uit Rotterdam had zijn complete fanclub uit Rotterdam en omstreken meegebracht met een aantal collega artiesten die wellicht ook het podium van Biggelmee komen bezetten. Het was bomvol, supergezellig en het goud van oud knalde om je oren.

En met Skeftum was het zoals altijd weer een beregezellige avond met als vanouds zingen, dansen en rocken.

Programma 2020

Van januari tot juni hebben we nog een aantal muzikale verassingen voor jullie in petto.

Te beginnen met het Nieuwjaarsfeest op zondagmiddag 12 januari waar we elkaar als biggelaars een gelukkig, fijn, gezellig, gezond, spannend, uitdagend … Nieuwjaar kunnen toewensen.“s Avonds Als Het donker Wordt” zal ons dan meeslepen in hun bijzonder mooi veelzijdig repertoire dat je echt moet meemaken. Het zijn ware muzikanten en hun optreden zal je echt als muziek in je oren klinken. Voor dit evenement is het belangrijk dat we kunnen inschatten hoeveel mensen dat er komen. Dit heeft te maken met:

  • keuze maken voor de grootte van de zaal en de opstelling van het podium
  • de snert (erwtensoep) die besteld moet worden

Peaky Blinders – the Roaring Thirties op het programma met een Dresscode uit de 20’s-30’s. Dit wordt weer een waar verkleedfestijn. Vorig jaar werd er door de dames geconstateerd dat ze nog nooit zoveel mooie mannen bij elkaar hadden gezien. Dus complimenten aan al de heren die zichzelf zo goed gekleed hebben. Mogen we dit jaar ook weer van jullie genieten?
Dames, dit jaar is ook de lange avond jurk een optie. We hebben een halve dag veren moeten rapen om alles weer kuis te krijgen maar het was het waard. We hebben echt genoten van al die verschillende outfits.
Behalve dat er live muziek is verklappen we verder nog niets. Je zult het met je eigen ogen moeten zien en meemaken.

Niet-leden € 10,00. Kaartverkoop via het Wapen van Alblasserdam is inmiddels gestart!

Leden kunnen volstaan met een reservering. Gaarne reserveren via https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/. Entree leden € 5,00 op vertoon van je lidmaatschapskaart.

Op 15 februari komt LOS met een Santana show. Zo’n 8 man op het podium die je laat genieten van de muziek van Carlos Santana, een legende!

Op 29 februari komen de Spiders from Mars met een tribute, eerbetoon aan David Bowie. Zij zijn eerder geweest in Biggelmee en op verzoek van onze leden weer gevraagd.

Vanaf maart zijn een aantal bands, die we erg goed vonden opgenomen in de planning zoals Rough & Tumble en uiteraard onze lokale toppers zoals The Bleaks, Unbend.

Momenteel zijn we nog aan het passen en meten met de data. Meer hierover binnenkort. Dus houdt je mail, facebook of twitter goed in de gaten.

Dag Datum Zaal open    
Zondag 12-01-20 15:00 SAHDW Nieuwjaarsparty met ’s Avonds als het donker wordt
Dinsdag 21-01-20 20:00 Algemene Ledenvergadering  
Zaterdag 25-01-20 20:00 Peaky Blinders The Roaring Thirties
Zaterdag 15-02-20 21:00 LOS-Legacy of Santana Santana Tribute Band
Zaterdag 29-02-20 21:00 Spiders from Mars Tribute David Bowie
Zaterdag 21-03-20 21:00 Info volgt  
Zaterdag 11-04-20 21:00 Info volgt  
Zaterdag 09-05-20 21:00 Info volgt  
Zaterdag 23-05-20 21:00 Info volgt  
Zaterdag 06-06-20 21:00 Info volgt Laatste avond voor de seizoenstop
 
Nadere informatie over het overige programma volgt.
Zie onze website en facebook voor het laatste nieuws.

https://www.biggelmee-vzt.nl
http://www.facebook.com/biggelmeevzt/
http://www.facebook.com/groups/1655893254686210/

Reserveringen

Wij stellen het altijd zeer op prijs als je laat weten dat je komt. Reserveren helpt ons bij het bepalen van de grootte van de zaal en de opstelling van het podium. Reserveren voor je favoriete evenement is mogelijk via bijgaande link www.biggelmee-vzt.nl/reserveren/

Lid worden

Wordt lid voor slechts € 10,00 en profiteer van de voordelen van het lidmaatschap.
Meld je aan via https://biggelmee-vzt.nl/lid-worden/

Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws van Biggelmee per mail ontvangen of juist niet? Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief kan via de website:https://biggelmee-vzt.nl/nieuws/.