Peaky Blinders 2ͤ editie

25 januari

Fans van de serie Peaky Blinders weer opgelet! Dit wordt weer een feest geheel in stijl van deze populaire serie, waarbij uiteraard weer iedereen in Peaky Blinders stijl wordt verwacht en met live muziek.
Peaky Blinders is een ruwe misdaadserie die draait om de gebroeders Shelby en speelt zich af in de jaren 20 en 30 van Birmingham. De Peaky Blinders maken de straten van de Engelse stad onveilig en laten zich kenmerken door hun ‘flatcaps’ met ingenaaide scheermesjes. De manier waarop historie en fictie in beeld worden gebracht in combinatie met de muziek levert stijlvolle beelden op en een geweldige sfeer. Inmiddels zijn er alweer 2 delen uitgebracht.

Niets gaat boven live muziek! The 16a is een akoestisch & elektrisch gitaar power duo dat klassiekers uit de Top 2000 speelt & bekende Ierse traditionals. The 16a in twee woorden: Skills & Humor
Tom „tornado” is een ware showman …. eindeloze energie, enthousiasme, een krachtige stem en een scherp gevoel voor humor. Arthur “Silverstring” is een monster-gitarist, Speelt met intuïtie en lef. Het power duo komt ons geheel in stijl van de Peaky Blinders vermaken.
Wat kun je verwachten: Tijdens het begin van een optreden is de muziek akoestisch en is er genoeg ‘ruimte’ om lekker te kletsen en af en toe een beetje mee doen. Maar gaandeweg vraagt het duo meer aandacht en brengen ze je in beweging en is er geen houden meer aan. Uiteindelijk doe je allemaal mee!

Zaterdag 25 januari 2020
Locatie: Wapen van Alblasserdam, Dam 24
Zaal open om 21:00 uur
Leden € 5 vooraf reserveren: https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/

Niet leden: € 10
Ticketverkoop via het Wapen van Alblasserdam

Back to the Roaring Thirties
Muziek en sfeer in jaren 20 en 30 stijl  


Let op: Dresscode Jaren 20 en 30 stijl
(dus geen spijkerbroek!)
Let’s go live met 16A