Jubileum Party 26-10-2019

Zoals in eerdere nieuwsbrieven aangegeven hadden we het afgelopen een jubileumjaar want als een vereniging 50 jaar onder de zelfde naam bestaat dan is dat wel een viering waard.

Voor de historie en achtergrond informatie van Vestzaktheater Biggelmee klik hier.

Met dank aan alle lokale en regionale bands Foolproof, Blue Five, NSOHP, Variety, Innocent) die ons gesteund hebben met de doorstart op alternatieve locaties.

We zijn het afgelopen seizoen ingegaan als een jubileum jaar, met een aantal fantastische optredens. Naast onze plaatselijke en regionale toppers o.a. Unbend, The Bleaks, Bacon Brothers konden we ook genieten van de tributes Golden Earring, Bowie, U2, Status Quo en Rolling Stones.

En het jubileum jaar is nog niet afgelopen want als klapstuk komt er nog een Jubileumdag met optredens van bekende lokale en regionale muzikanten die Biggelmee een warm hart toedragen en jullie elk seizoen weer gezellige avonden bezorgen.

Het Jubileum is door omstandigheden later dan verwacht maar aldus gepland op 26 oktober 2019.

Het eerste gedeelte van de Jubileumdag is van 15:30 tot 19:00 uur en uitsluitend toegankelijk voor leden en omvat een buffetdiner met live muziek (de reservering hiervoor is inmiddels gesloten). Daarnaast zijn er tot in de late uurtjes optredens met diverse welbekende lokale bands.

Let op: De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij het Wapen van Alblasserdam. Entree €10,00. Toegang vanaf 19:00 uur.

Om onze vrijwilligers ook een leuk muzikale avond te kunnen bezorgen is besloten kaartverkoop aan de deur tot een uiterst minimum te beperken en zijn de kosten van een ticket aanmerkelijk hoger nl € 15,00

En dan ook alleen tussen 19:00 en 21:00 uur zolang de voorraad strekt. OP = OP.