Skeftum !

Nog bekender door hun spectaculaire Tribute van Golden Earring op het podium van het Grote Kerksplein van Big Rivers 2016 in Dordrecht. Ondanks een goedgevulde agenda hebben ze toch voor Biggelmee een plekje weten te vinden! Met pakkende nummers van diverse grootheden uit de muziek, zoals o.a. Golden Earring, Herman Brood, Robbie Williams, Black Crowes, Talking Heads e.v.a. heeft Skeftum een repertoire dat garant moet staan voor een feest van herkenning.

En als klap op de vuurpijl: “Skeftum plays Golden Earring” waarin ze de bekendste nummers van deze Haagse rockers spelen. Met nummers als Going to the Run, Back Home, Twilight Zone, Radar Love en nog vele, vele andere gaat dit een fantastisch feestje worden voor zowel de liefhebbers als de jongere generaties!

http://www.skeftum.nl/

www.facebook.com/Skeftum/

Zaterdag 22-09-2018
Zaal open om 21:30 uur

Entree: € 6 / leden € 3 (op vertoon van lidmaatschapskaarten)

Golden Earring & More Uit Dordrecht
 
Chris: Voorganger & zanger;
Tom: Drummer, Prakprak;
Sonny: The magic guitar wizard;
Kimball: Keyboards, Vliegend tapijt;
Sjaak: Basgitaar.

Dus zin in een feestje? Kom dan meezingen, dansen, springen of gewoon lekker luisteren! De band klaar is er klaar voor om met veel lol en enthousiasme het publiek te vermaken met hun aanstekelijke covers. Zijn jullie er ook klaar voor?
Terug