Vereniging Vestzaktheater Biggelmee is medeorganisator van het grootse openingsfestival in De Beemd Oud-Alblas op 23 juni 2018. Deze bijdrage van de vereniging bieden wij als dank voor de periode dat wij de bijzondere gastvrijheid en samenwerking mochten ervaren van het management en personeel van Dorpshuis Trefpunt in Oud-Alblas.
Er wordt een fantastische programma geboden – voor ieder wat wils – maar liefst non-stop live muziek vanaf 15:30 tot 1:30 uur van 4 verschillende bands. De entree is gratis!

Namens Dorpshuis De Beemd en Vereniging Vestzaktheater nodigen wij jullie uit om hierbij te zijn. Wij hopen op een fantastische opkomst en hopen samen met jullie te kunnen genieten van het een gezellige avond!

Acoustic Maniacs
Bij de muziekliefhebber bekend door hun aantrekkelijke repertoire en goede sound.

Afwisseling van modern materiaal en oude klassiekers gecombineerd met mooie gitaarklanken en epische (elektrische) gitaarsolo’s.

Bij de vaste kern Biggelaars bekend als een super band qua muziek en geluid. Hun sessie van Pink Floyd brengt menigeen in extase.

http://www.acousticmaniacs.nl/

http://www.facebook.com/AcousticManiacs

The Eagles, Dire Straits, Pink Floyd en Johnny Cash tot Avicii en Armin van Buuren.

Folk-Rock & More uit Den Haag


Aanvang 15:30 uur

Bandleden:
Jaap Mooibroek
Stephen Mooibroek
Willem van Zeeden
Jos Waal


Skinny D & The Fat Men


Skinny D & The Fat Men (v/h Skinny Paul & The Fat Men) is dé coverband die elk evenement weet te versterken!


Inmiddels uitgegroeid tot een zeer serieuze coverband met een eigen muziekstijl. Met 5 ervaren muzikanten die vol enthousiasme van ieder optreden een boeiende en energieke show weten te maken.

Middelpunt van de band is frontvrouw Danielle. Met haar en de rest van de band is het dan ook lekker rocken op de nummers van o.a. Anouk, Linda Ronstadt, Ilse de Lange en Amy Whinehouse maar ook Kings of Leon en nog veel meer. Met Skinny D & The Fat Men gaat overal het dak eraf!


Strak, karakteristiek en vol passie voor muziek. Rock, Pop, Blues en Ballads zorgen voor een gevarieerd muzikaal optreden!

https://www.facebook.com/skinnydandthefatmen

Rock, Pop, Blues en Ballads


Aanvang 18:00 uur

Bandleden:
Danielle: Vocals
Carlo Broere: Guitar
Ronald Zoetewij: Drums
Hans Beljaars: Bass
Bas Huijgen: Guitar


Fonzie’s Triumph
Rock & roll is waar het om draait bij Fonzie’s Triumph. De band heeft inmiddels al vele zalen en kroegen laten kennismaken met hun aanstekelijke live sound. Subtiele, vroege 50s rockabilly, smaakvolle countryrock of gewoon stevige, recht-toe-recht-aan garagerock en alles daartussen is wat u van dit viertal kunt verwachten. Fonzie’s Triumph speelt vooral classics uit de 50s, 60s en 70s, maar ook minder bekende, maar zeker niet minder rockende nummers uit de rock & roll historie.

http://www.fonziestriumph.nl/

https://www.facebook.com/FonziesTriumph1/

50’s 60’s 70’s Rock And Roll music


Aanvang 20:00 uur

Bandleden:
Niels Sprinkhuizen (zang, drums)
Remco Cazier (zang, slag/sologitaar)…
Ron van Rossum (Basgitaar)
Tino Derkhof (sologitaar, zang)


Solid – Rocks om 22:30 uur
Plezier hebben in het maken van goede, aanstekelijke rock is waar het om gaat bij SOLID. Een optreden van de band barst van de energie wat snel overslaat op het publiek. SOLID speelt covers en dan voornamelijk stevige gitaarrock (Neil Young, Three Doors Down, Kane, Kings of Lon, Lenny Kravitz).

Afgewisseld met nummers van The Calling, Goo Goo Dolls, Pearl Jam e.a. En dan gaat het weer los………
Er komt ook steevast een blok Nederlandse rock voorbij (The Scene, BLØF, De Dijk, Van Dik Hout etc.).

http://www.solid-online.nl/index.html

https://www.facebook.com/SolidOnline/

Stevige Rock met een twist!


Aanvang 22:45 uur

Bandleden:
Rien van Sliedregt
Don Roubos
Arjan van der Zande
Ed Fitsch
Willem Eekhof

Muziek maken is het op één na mooiste wat er is!!